chevronGroup 17 closecornereastPath Artboard full half heart-bg-bottomheart-bg-leftheart-bg-rightheart-bottomFill 1 Fill 7 Fill 4 hearthero-heart-leftimage_text Afbeelding + tekst image Afbeelding Group 6 meatballsGroup 13 menu-backgroundminusnotification-closeplusShape search-glass souththird westShape
Menu
Werken bij Hartman

Willem. Hartman heeft mijn hart gewonnen.

 

Willem is inmiddels een jaar werkzaam bij Hartman Installatie. Hij zit helemaal op zijn plek, mag werken aan grote projecten en de band met collega’s is hecht. Benieuwd hoe Hartman Installatie het hart van Willem heeft veroverd? Lees zijn verhaal!

“Ik ben Willem Kramer, woon op Urk en ben 22 jaar oud. Ik heb de opleiding elektrotechniek niveau 4 gevolgd in Emmeloord. Een vriend van mij is na zijn opleiding bij Hartman Installatie aan de slag gegaan. Hij vroeg of het mij leuk leek om ook bij Hartman Installatie te komen werken. Hartman Installatie is natuurlijk een bekend bedrijf in de regio, dus ik had zeker interesse. Vervolgens belde Arjan, de eigenaar. Van het een kwam het ander. Na een prettig gesprek gaven we elkaar de hand. Inmiddels ben ik al weer een jaar werkzaam bij Hartman Installatie.”

“Bij Hartman Installatie heb je het materiaal om de klus te klaren. Je krijgt je eigen bus, gereedschap en je werkt aan mooie projecten.”

“Ik ben Hoofd Monteur Elektrotechniek op ABC Waterwoningen. Hier maken we allerlei soorten woonarken: van klein tot groot. Dit project pak ik samen met een andere monteur op. Wel ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteit. Ik bestel het materiaal en stuur de hulpmonteurs aan. Zo haal ik elke ochtend mijn hulpmonteur Jari op en rijden we samen naar ABC Waterwoningen. De hulpmonteurs zitten vaak nog op school of zijn net afgestudeerd. Tijdens ons werk leiden we ze verder op en sturen we ze aan.”

Doorgroeimogelijkheden zijn er zeker.

“Ik ben begonnen als monteur bij Hartman Installatie. Aangezien ik al ervaring had als monteur bij mijn vorige werk ben ik nu doorgegroeid tot Hoofd Monteur. Uiteindelijk kun je nog doorgroeien tot uitvoerder. Je bent dan het aanspreekpunt bij projecten. In de toekomst is dat een optie, maar ik vind het nu vooral fijn dat ik lekker aan de slag kan om de installaties te maken. Gewoon lekker bezig zijn.”

“Daarnaast hebben we vaak gesprekken met de bedrijfsleider. Mocht je graag extra kennis op doen, door bijvoorbeeld een cursus, dan wordt daar ook echt wat mee gedaan. Zo volg ik momenteel de cursus Zegelrecht. Hier leer ik meer over veilig werken aan (huis)installaties, voor bijvoorbeeld het vervangen van de groepenkast of de hoofdschakelaar.”

“Het fijne aan werken bij Hartman Installatie is dat ze je verantwoordelijkheden geven. Je hebt het gevoel dat je echt een bijdrage levert aan het bedrijf. Daarnaast zit mijn vriend op kantoor. Hij tekent alle projecten en vervolgens mag ik het uitvoeren. Het is leuk dat we tijdens het werk ook veel contact hebben, ondanks dat hij op kantoor zit en ik op de werkvloer sta.”

Hartman installatie
De klant staat voorop

“Hartman Installatie staat voor kwaliteit en vindt klantvriendelijkheid erg belangrijk. Ook de manier waarop je je presenteert naar de klant is van belang: schone werkkleding, een nette bus en goed gereedschap. Zo klaart Hartman Installatie de klus.

Binnen ons werk zijn er continu veranderingen. We hebben nu bijvoorbeeld veel klussen met zonnepanelen en warmtepompen. Hartman Installatie was hier al langere tijd mee bezig. We hebben daarom het voordeel dat we op dit gebied al veel kennis hebben. We lopen echt voorop.

We doen het samen

“Hartman Installatie is echt een familiebedrijf. Het is een best groot bedrijf, maar dat merk je niet. Laatst was ik een handje nodig. Toen kwam de baas zelf helpen. Iedereen heeft een hechte band met elkaar. Dat vind ik belangrijk. Er is geen competitie, we doen het allemaal samen.”

Werken bij de Hartman Familie.

Werken bij Hartman Installatie is meer dan alleen werken. Wij zijn een familiebedrijf, hebben de zaken goed voor elkaar en de sfeer is gemoedelijk. Benieuwd hoe onze werknemers het ervaren om bij Hartman Installatie te werken?

Vragen? Klop gerust aan bij Petra Hartman.

Ben je benieuwd naar werken bij Hartman? Of wil je graag aan de slag binnen ons familiebedrijf? Neem dan gerust contact op met Petra.    
Petra van Hartman