chevronGroup 17 closecornereastPath Artboard full half heart-bg-bottomheart-bg-leftheart-bg-rightheart-bottomFill 1 Fill 7 Fill 4 hearthero-heart-leftimage_text Afbeelding + tekst image Afbeelding Group 6 meatballsGroup 13 menu-backgroundminusnotification-closeplusShape search-glass souththird westShape
Menu

Goed onderhoud. Daar houden we van.

Comfortabele warmte en verkoeling in huis zonder ernaar om te kijken begint met periodiek onderhoud. Je voorkomt onnodige en dure reparaties op momenten wanneer het niet uit komt. Wij bieden onderhoud aan airco’s, boilers, cv-ketels, verwarmingssystemen, warmtepomp en zonnepanelen.

Thuis met Hartman.

Samen met een team van ervaren monteurs en technici wordt iedere dag hard gewerkt om zo snel en zo bondig mogelijk de klant van dienst te kunnen zijn. Ons werkgebied beslaat de omgeving Urk, Almere en Zwolle. Met ons periodiek onderhoud ontzorgen wij onze klant. Daarnaast staan we bij calamiteiten altijd klaar om snel te kunnen helpen.

Wij onderhouden een duurzame relatie.

Een comfortabele leefomgeving.

Om te kunnen vertrouwen op een goede en veilige werking van jouw installaties is periodiek onderhoud essentieel. Door goed preventief onderhoud voorkom je storingen en bespaar je op kosten van onnodige en dure reparaties. Met periodiek onderhoud verleng je de levensduur van je installaties.

Met ons periodiek onderhoud ontzorgen wij onze klant. Bij calamiteiten staan we altijd snel klaar om te kunnen helpen.

Een onderhoudsabonnement.

Met ons onderhoudsabonnement geniet je zorgeloos van een comfortabele leefomgeving. Wij nemen jaarlijks contact met je op voor een onderhoudsbeurt. Mocht jouw installatie toch onverhoopt een storing hebben, dan kun je terecht bij onze storingshulp of ons spoednummer bellen. De voordelen van een abonnement:

check
Jaarlijks onderhoud
check
24/7 bereikbaar
check
Storingen lossen we snel op

Ons hart klopt voor jou.

Onze service gaat dag en nacht door. Met onze snelle bereikbaarheid, toegankelijke behulpzaamheid en excellente vaardigheden bieden we onze klanten de beste oplossingen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem contact op met Hartman