chevronGroup 17 closecornereastPath Artboard full half heart-bg-bottomheart-bg-leftheart-bg-rightheart-bottomFill 1 Fill 7 Fill 4 hearthero-heart-leftimage_text Afbeelding + tekst image Afbeelding Group 6 meatballsGroup 13 menu-backgroundminusnotification-closeplusShape search-glass souththird westShape
Menu
airco-installatie-ijsselmuiden

Energie-efficiëntie

Bespaar energie en verlaag kosten. Bij Hartman begrijpen we het belang van energie-efficiëntie en bieden we op maat gemaakte oplossingen om jouw gebouw energiezuiniger te maken. Door te investeren in energiebesparende maatregelen, zoals efficiënte verlichting, geoptimaliseerde verwarming, ventilatie en airconditioning, en slimme energiemonitoring, kun je niet alleen kosten besparen, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Onze energiebesparende oplossingen

Onze expertise in energie-efficiëntie stelt ons in staat om een goede analyse uit te voeren van jouw energieverbruik. Op basis daarvan ontwikkelen we een plan om de energie-efficiëntie te verbeteren. We zijn gespecialiseerd in:

  • Het installeren van energiezuinige verlichtingssystemen, zoals LED-verlichting;
  • Het optimaliseren van verwarmingssystemen met warmtepompen en/of hoogrendementsketels;
  • Het verbeteren van ventilatiesystemen voor een gezond binnenklimaat;
  • Het vervangen van verouderd leidingwerk;
  • Het implementeren van slimme energiebeheersystemen.

 

Energiezuinige verlichting

Verlicht jouw utiliteitsgebouw op een efficiënte en duurzame manier. LED-verlichting verbruikt aanzienlijk minder energie dan traditionele verlichtingssystemen, terwijl het dezelfde kwaliteit en helderheid biedt. Wij adviseren de beste verlichting op basis van jouw behoeften en zorgen voor een vakkundige installatie.

Door te investeren in energie-efficiëntie kun je aanzienlijke kostenbesparingen realiseren.

Verwarming

Het verwarmen van utiliteitsgebouwen kan aanzienlijke energiekosten met zich meebrengen. Optimaliseer het verwarmingssysteem voor maximale energiebesparing. Bij Hartman kijken we welke geavanceerde verwarmingssystemen geschikt zijn voor jouw bedrijfspand om energie-efficiëntie te maximaliseren. Door het gebruik van hoogrendementsketels, warmtepompen of andere duurzame verwarmingstechnieken kunnen we het energieverbruik van jouw gebouw aanzienlijk verminderen.

Warmtepompen

Onze warmtepompen zijn efficiënt en milieuvriendelijk. Onze warmtepompen maken gebruik van de omgevingswarmte om zowel te koelen als te verwarmen. Ze gebruiken namelijk een kleine hoeveelheid elektriciteit om warmte over te brengen in plaats van deze te genereren. Dit betekent dat je kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat zonder onnodig energie te verspillen.

Hoogrendementsketels

Hoogrendementsketels zijn een essentieel onderdeel van energie-efficiënte verwarmingssystemen. Onze hoogrendementsketels halen het maximale rendement uit de gebruikte brandstof, waardoor er minder warmte verloren gaat en er meer warmte wordt omgezet in bruikbare energie.

Daarnaast zijn onze hoogrendementsketels uitgerust met modulerende branders, die zich automatisch aanpassen aan de warmtevraag van jouw gebouw. Dit betekent dat de ketel precies de benodigde hoeveelheid brandstof gebruikt. Het resultaat is niet alleen energiebesparing, maar ook een nauwkeurige temperatuurregeling en een hoger comfortniveau.

Ventilatie

Creëer een gezond binnenklimaat met energiezuinige ventilatiesystemen. Een goede ventilatie is van cruciaal belang voor een comfortabel binnenklimaat. Onze experts kunnen jouw ventilatiesysteem optimaliseren voor maximale energie-efficiëntie. Bij Hartman zorgen we bij onze klanten voor een goede luchtkwaliteit en een gezond binnenklimaat. We zorgen voor een nauwkeurige dimensionering, installatie en onderhoud van het ventilatiesysteem. Oftewel, wij regelen alles zodat jij er geen omkijken meer naar hebt!

Hartman installatie

Vervangen leidingwerk

Bij Hartman begrijpen we dat het optimaliseren van leidingwerk voor gas en water ook een belangrijk aspect omvat. Oudere leidingen kunnen leiden tot energieverlies en inefficiënt gebruik van hulpbronnen. Daarom bieden we professionele diensten voor het vervangen van leidingwerk. Onze experts kunnen bestaande gas- en waterleidingen zorgvuldig inspecteren en beoordelen. Door te kiezen voor hoogwaardige materialen en moderne technieken kunnen we leidingen installeren die een betere isolatie en afdichting bieden, waardoor energieverlies wordt geminimaliseerd.

Klimaatbeheersing

Met behulp van geavanceerde energiebeheersystemen kun je het energieverbruik in real-time bewaken en beheren. Slimme meters en geavanceerde energiemonitoring zorgen voor inzicht in het energieverbruik en stellen jou in staat om efficiëntere energiebesparende maatregelen te nemen.

 

Hartman installatie zonnepanelen

Bespaar kosten met onze energie-efficiënte oplossingen

Door te investeren in energie-efficiëntie kun je aanzienlijke kostenbesparingen realiseren. Het verlagen van je energieverbruik resulteert in lagere energierekeningen en een kortere terugverdientijd voor de gemaakte investeringen. Bovendien draag je bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van jouw gebouw.

Waarom energie-efficiëntie:
check
Aanzienlijke kostenbesparing
check
Ecologische voetafdruk verminderen
check
Korte terugverdientijd

Wij zetten ons in voor energie-efficiëntie én hernieuwbare energie.

Naast energie-efficiëntie begrijpen we ook het belang van hernieuwbare energie. We zijn specialist in de installatie van zonnepanelen. We helpen jou graag om groene stroom te genereren en nog meer kosten te besparen.

Hartman installatie

Benieuwd hoe wij jou verder kunnen helpen?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het verbeteren van de energie-efficiëntie van jouw gebouw. Samen kunnen we een duurzame en kostenbesparende omgeving creëren.