chevronGroup 17 closecornereastPath Artboard full half heart-bg-bottomheart-bg-leftheart-bg-rightheart-bottomFill 1 Fill 7 Fill 4 hearthero-heart-leftimage_text Afbeelding + tekst image Afbeelding Group 6 meatballsGroup 13 menu-backgroundminusnotification-closeplusShape search-glass souththird westShape
Menu
Hartman installatie

Verwarming

Om ervoor te zorgen dat jouw huis het hele jaar door de gewenste temperatuur heeft, dient er een verwarmingselement aangesloten te zijn. Er zijn diverse mogelijkheden om jouw huis te verwarmen. Wij, Hartman Installatie, staan voor kwaliteit en energiebesparing en laten jou niet in de kou staan. Benieuwd naar de mogelijkheden?  Het antwoord op deze vragen en nog veel meer lees je op deze pagina.

Verwarmingselementen

Om ervoor te zorgen dat jouw huis het hele jaar door de gewenste temperatuur heeft, dient er een verwarmingselement aangesloten te zijn. Er zijn diverse mogelijkheden om jouw woning te verwarmen, bijvoorbeeld:

  • Radiatoren en convectoren;
  • Vloerverwarming;
  • Sfeerhaard of gaskachel;
  • Luchtverwarming;
  • Aircosystemen.

Verwarmingsinstallatie

Hartman is dé partner voor de gehele installatie van jouw woning. Wij adviseren, installeren en onderhouden jouw verwarmingsinstallatie. Wanneer er een passende oplossing is gevonden voor jouw situatie, gaan wij aan de slag met de installatie. Met de kennis en kunde van de modernste technieken installeert Hartman professioneel en deskundig met oog voor ieder detail.

Verwarming advies

Welk soort verwarmingselement er bij jouw situatie past, hangt af van een aantal factoren. Wij adviseren je daarom graag. Bij Hartman nemen we de tijd om goed naar jouw wensen te luisteren. Dankzij onze brede kennis en kunde bieden wij jou de oplossing die het best bij jouw werk- of leefklimaat past. 

Dankzij onze brede kennis en kunde bieden wij u de oplossing die het best bij uw werk- of leefklimaat past. 

Verwarming storing

Werkt de verwarming niet meer? Of komt er geen warm water meer uit de kraan? Dan kan jouw cv-ketel, warmtepomp of boiler een storing hebben. Via onze handige online keuzehulp, heb je binnen enkele minuten tips om je storing zelf op te lossen. Biedt de keuzehulp niet de gewenste oplossing? Neem dan contact op.

Verwarming storing

Werkt de verwarming niet meer? Of komt er geen warm water meer uit de kraan? Dan kan jouw cv-ketel, warmtepomp of boiler een storing hebben. Via onze handige online keuzehulp, heb je binnen enkele minuten tips om het zelf op te lossen. Biedt de keuzehulp niet de gewenste oplossing? Neem dan contact op.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem contact op met Hartman.