chevronGroup 17 closecornereastPath Artboard full half heart-bg-bottomheart-bg-leftheart-bg-rightheart-bottomFill 1 Fill 7 Fill 4 hearthero-heart-leftimage_text Afbeelding + tekst image Afbeelding Group 6 meatballsGroup 13 menu-backgroundminusnotification-closeplusShape search-glass souththird westShape
Menu
Hartman airco installatie

Airco

Bij Hartman Installatie streven we naar ultiem comfort met onze hoogwaardige installatie van airco’s. Of je nu worstelt met de hitte tijdens de zomerdagen of juist de temperatuur wilt verhogen en de warmte in huis wilt halen tijdens een winteravond, een airconditioningsysteem bij jou thuis biedt de ideale oplossing. Onze aircosystemen kunnen zowel verkoelen als verwarmen, waardoor je het hele jaar door comfortabel kunt genieten van een aangename temperatuur!

Hoe werkt een airco?

Een airco biedt de perfecte oplossing voor het verkoelen of verwarmen van verschillende ruimtes in jouw huis, zoals een heerlijk koele slaapkamer tijdens warme zomerdagen en een aangenaam verwarmde slaapkamer in de winter. Met de aircosystemen die Hartman Installatie levert en installeert, wordt dit mogelijk gemaakt!

Maar hoe gaat dit in zijn werk? Een airco bestaat minimaal uit twee verschillende units: een binnen- en een buitenunit. De binnenunit is binnen in de ruimte bevestigd en de buitenunit in de buitenlucht. De buitenunit onttrekt warme lucht uit de te koelen ruimte en voert deze af naar buiten. Een airco produceert dus geen koude lucht, maar onttrekt enkel de warmte uit de lucht.

Waarom voel je dan een koude luchtstroom uit de airco komen? De binnen- en buitenunit zijn met elkaar verbonden middels een buizensysteem. In dit buizensysteem zit een koudemiddel. Dit vloeibare middel zorgt ervoor dat de overtollige warmte of koelte wordt vervoerd door het buizensysteem, om het te laten verdampen en zo de warmte weg te nemen. De binnenunit blaast vervolgens de gekoelde lucht weer terug de ruimte in. Dit maakt een airco dus perfect om de juiste temperatuur in jouw huis te behouden, zowel op koude als warme dagen.

Welke airco bij jouw situatie past hangt af van een aantal factoren. Wij adviseren je daarom graag.

Welke airco heb ik nodig?

Welke airco bij jou past hangt af van een aantal factoren. Wij adviseren je daarom graag. Bij Hartman nemen we de tijd om goed naar jouw wensen te luisteren. Dankzij onze brede kennis en kunde bieden wij jou de oplossing die het beste past bij jouw werk- of leefklimaat. Met toonaangevende merken zoals Mitsubishi Heavy Duty en Vaillant, kunnen wij een scala aan opties aanbieden, om aan jouw behoefte te voldoen.

Wist jij dat je al v.a. €1895,- een airco inclusief installatie hebt?

Bij Hartman kijken we niet alleen naar de kosten van een airco installatie, maar ook naar de optimale oplossing die past bij jouw behoeften en budget. Daarom heb je bij Hartman al een airco inclusief installatie vanaf €1895,-!

De installatie van een airco

De installatie van een airco is geen eenvoudige taak. Een airco mag namelijk enkel worden geïnstalleerd door vakkundige monteurs, met een F-gassen certificaat. De installatie van een airco omvat verschillende stappen. Allereerst wordt zorgvuldig gekeken naar de optimale plaatsing van zowel de binnen- als de buitenunit. Vervolgens worden deze units professioneel gemonteerd en met elkaar verbonden via een buizensysteem, afvoer en bekabeling.

Na een grondige controle van de werking van het systeem, voorzien onze experts je van alle noodzakelijke informatie omtrent het gebruik en onderhoud van de airconditioning installatie.

Bij Hartman Installatie kun je onder andere terecht voor: 

 

Een airco die niet opvalt

Onze vaste monteurs zorgen voor een hoogwaardige afwerking, waarbij de airco zo min mogelijk opvalt. Je hoeft niet bang te zijn dat de nieuw geïnstalleerde airco zorgt voor een lelijk aanzicht van je woning.

Wat kost een airco installatie?

Bij het bepalen van de kosten voor de installatie is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Bij Hartman kijken we niet alleen naar de kosten van een airco-installatie, maar ook naar de optimale oplossing die past bij jouw behoeften en budget. Onze experts staan klaar om samen met jou de verschillende mogelijkheden te bespreken en advies te geven.

Of het nu gaat om het koelen van één slaapkamer of het hele huis, we denken graag met je mee. Bovendien streven we ernaar om snel en spoedig de airco te installeren, zodat je niet lang hoeft te wachten tijdens de warme dagen. Onze ervaren monteurs zijn bekend om hun nette en professionele werkwijze, waardoor je verzekerd bent van een vlotte en kwalitatieve installatie tegen een eerlijke prijs.

Het kopen van een airco wordt steeds normaler, en bij Hartman begrijpen we waarom. Onze klanten waarderen onze kwaliteit, service en snelle installatie van een airco, waardoor ze snel kunnen genieten van het comfort van een goed werkende airconditioning. Met Hartman kies je voor vakmanschap en gemoedsrust, elke keer weer.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem contact op met Hartman.