chevronGroup 17 closecornereastPath Artboard full half heart-bg-bottomheart-bg-leftheart-bg-rightheart-bottomFill 1 Fill 7 Fill 4 hearthero-heart-leftimage_text Afbeelding + tekst image Afbeelding Group 6 meatballsGroup 13 menu-backgroundminusnotification-closeplusShape search-glass souththird westShape
Menu
Hartman thuis

 

 

 

 

Hartman voor thuis

 

 

 

Het hart op de goede plek

De installatie in een woning is het hart van een huis en dat moet kloppen. Een goede installatie zorgt voor een prettige en comfortabele leefomgeving. Het maakt je huis een thuis. Wij adviseren, installeren en onderhouden verlichting, verkoeling en verwarming in jouw woning. We zorgen ervoor dat de temperatuur in jouw woning altijd optimaal is, maar ook de verlichting in jouw huis op ieder moment de juiste ambiance creëert. Wij denken hierin altijd met je mee op het gebied van duurzaamheid, dus ook over het energielabel van jouw woning of het verlagen van je energierekening. Met onze bereikbaarheid, behulpzaamheid en periodiek onderhoud ontzorgen wij jou als klant.

Airco actie

Bij Hartman Installatie zijn we gespecialiseerd in het comfortabel verwarmen en koelen van woningen. Zo kun jij al koel de zomer in met een airco vanaf €1895! De Vaillant climaVAIR exclusive koelt, verwarmt, zuivert de lucht en bespaart energie dankzij het A+++ energielabel en andere slimme functies. Wij bieden advies, installatie en onderhoud voor een duurzame leefomgeving!

Storingshulp

Een storing komt nooit op een goed moment. Wij weten als geen ander hoe vervelend dit is en helpen je daarom graag zo snel mogelijk het probleem te verhelpen. Veel storingen zijn gelukkig zelf op te lossen. Met onze storingshulp doorloop je de stappen en vertellen wij je wat je zelf kunt doen om de storing op te lossen. Mocht dat niet het geval zijn, dan brengen wij je in contact met een van onze installateurs.

Onze trots

We zijn trots op onze klanten. Het zijn onze referenties die we graag met je delen. Vanuit de klantvraag bieden wij passende oplossingen en denken mee. Daarom vinden we dat niemand anders beter zijn ervaring met Hartman Installatie kan delen dan onze klanten zelf.

Hartman Installatie is gedreven, ambitieus en ze hebben passie voor techniek.

kloppend hart Hartman

Hartslag van Hartman

Bij Hartman Installatie voelen we onze verantwoordelijkheid voor mens en natuur en zijn we bewust van onze impact op een continu veranderende wereld. Wij geloven in een comfortabele en duurzame leefomgeving voor iedereen. De wereld om ons heen verandert snel en wij veranderen mee.

Hartman Installatie: een comfortabele leefomgeving voor iedereen

Wij werken voor eigenaren van woningen en vereniging van eigenaren. Zowel voor nieuwbouw en verbouwing adviseren, installeren en onderhouden wij.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem contact op met Hartman.