chevronGroup 17 closecornereastPath Artboard full half heart-bg-bottomheart-bg-leftheart-bg-rightheart-bottomFill 1 Fill 7 Fill 4 hearthero-heart-leftimage_text Afbeelding + tekst image Afbeelding Group 6 meatballsGroup 13 menu-backgroundminusnotification-closeplusShape search-glass souththird westShape
Menu
Zonnepanelen Hartman

Verduurzaming bestaande utiliteitsbouw

Het verduurzamen van bestaande utiliteitsbouw is een complex proces dat vaak maatwerk vereist. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een goed plan op te stellen om zo de meest geschikte verduurzamingsmaatregelen te bepalen voor een specifiek gebouw.

Onder utiliteitsbouw verstaan we alle gebouwen die geen woonbestemming hebben. Hartman Installatie is expert op het gebied van duurzame installaties en heeft veel ervaring in de bouw en verduurzaming van vooral middelgrote en grote panden. Hierbij moet je denken aan gebouwen vanaf 2000m2. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Ons hart gaat alleen maar sneller kloppen van nieuwe complexe vraagstukken.

Begin. Bij het begin.

We streven ernaar om hoogwaardige, energiezuinige installaties te leveren die bijdragen aan een duurzamere toekomst. Het verduurzamen van bestaande utiliteitsbouw kan op verschillende manieren worden aangepakt. Dit is geheel afhankelijk van de specifieke situatie en omstandigheden van het gebouw. Hieronder enkele voorbeelden van maatregelen die genomen kunnen worden en waarin Hartman Installatie onder andere in gespecialiseerd is:

Energie-efficiëntie

Door het installeren van energiezuinige verlichting, energiezuinige verwarming, ventilatie of airconditioning kan het energieverbruik van het gebouw aanzienlijk worden verminderd.

Energiezuinige verlichting

Verlicht jouw utiliteitsgebouw op een efficiënte en duurzame manier. Door het installeren van geavanceerde LED-verlichtingstechnologieën kunnen we jouw verlichtingsoplossingen optimaliseren voor maximale energiebesparing. LED-verlichting verbruikt aanzienlijk minder energie dan traditionele verlichtingssystemen, terwijl het dezelfde kwaliteit en helderheid biedt.

Energiezuinige verwarming

Het verwarmen van utiliteitsgebouwen kan aanzienlijke energiekosten met zich meebrengen. Optimaliseer het verwarmingssysteem voor maximale energiebesparing. Bij Hartman kijken we welke geavanceerde verwarmingssystemen geschikt zijn voor jouw bedrijfspand om energie-efficiëntie te maximaliseren. Door het gebruik van hoogrendementsketels, warmtepompen of andere duurzame verwarmingstechnieken kunnen we het energieverbruik van jouw gebouw aanzienlijk verminderen.

Ventilatie

Creëer een gezond binnenklimaat met energiezuinige ventilatiesystemen. Een goede ventilatie is van cruciaal belang voor een comfortabel binnenklimaat in utiliteitsgebouwen. Bij Hartman bieden we energiezuinige ventilatiesystemen die zorgen voor een optimale luchtkwaliteit en ventilatie zonder onnodig energieverlies. Door het gebruik van slimme regelsystemen kunnen we de ventilatie aanpassen op basis van de behoeften en aanwezigheid in het gebouw, waardoor energiebesparing wordt gemaximaliseerd.

Hernieuwbare energie

Het gebruik van hernieuwbare energiebronnen zoals zonnepanelen, windturbines of geothermische systemen. Dit kan helpen om de CO2-uitstoot van het gebouw te verminderen en de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen.

Zonnepanelen

Haal de zon in huis met duurzame zonnepanelen. Bij Hartman zijn we gespecialiseerd in het installeren van zonne-energiesystemen voor utiliteitsgebouwen. Zonnepanelen bieden een kosteneffectieve en duurzame manier om het energieverbruik te verminderen. Door zonne-energie te benutten. Onze installateurs zorgen ervoor dat de zonnepanelen optimaal worden geplaatst en aangesloten, zodat ze maximaal zonlicht kunnen opvangen en omzetten in elektriciteit.

Bij Hartman zijn we gespecialiseerd in:
check
Verduurzamen bedrijfspanden
check
Verduurzamen woningen
check
Duurzame installaties

Dit is waarom je moet kiest voor verduurzaming.

Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is om te kiezen voor verduurzaming van bestaande utiliteitsbouw:

  • Energiebesparing: Verduurzaming van utiliteitsbouw leidt tot een lager energieverbruik. Door energie-efficiënte maatregelen te nemen, kunnen gebouwen aanzienlijk minder energie verbruiken, wat resulteert in lagere energiekosten en een vermindering van de vraag naar energiebronnen.
  • Kostenbesparing: Hoewel er initieel investeringen nodig zijn voor verduurzamingsmaatregelen, kunnen ze op de lange termijn kostenbesparend zijn. Lagere energierekeningen en onderhoudskosten, subsidies en financiële stimuleringsmaatregelen kunnen bijdragen aan een snelle terugverdientijd van de investeringen.
  • Maatschappelijke verantwoordelijkheid: Bij Hartman voelen we onze verantwoordelijkheid voor mens
    en natuur en zijn ons bewust van onze impact op een continu veranderende wereld. Verduurzaming van gebouwen draagt bij aan een duurzame toekomst en een beter leefmilieu voor toekomstige generaties.

Laten we samen een positieve impact maken op het milieu, kosten besparen en onze gebouwen toekomstbestendig maken! Kies vandaag nog voor verduurzaming van jouw utiliteitsbouw. Neem actie en investeer in energie-efficiënte maatregelen en hernieuwbare energiebronnen. Samen maken we het verschil.

Hartman installatie

Jouw hart veroverd?

Hartman is dé partner in het verduurzamen van bestaande utiliteitsbouw. Als ervaren installatiebedrijf begrijpen we dat het verduurzamen van utiliteitsgebouwen een complex proces is dat maatwerk vereist. Wij van Hartman Installatie kunnen jouw bedrijf adviseren en helpen een goed verduurzamingsplan op te stellen.