chevronGroup 17 closecornereastPath Artboard full half heart-bg-bottomheart-bg-leftheart-bg-rightheart-bottomFill 1 Fill 7 Fill 4 hearthero-heart-leftimage_text Afbeelding + tekst image Afbeelding Group 6 meatballsGroup 13 menu-backgroundminusnotification-closeplusShape search-glass souththird westShape
Menu

De hartslag van Hartman

Wij zijn Hartman. Dat klopt gewoon.

Bij Hartman Installatie voelen we onze verantwoordelijkheid voor mens en natuur en zijn we bewust van onze impact op een continu veranderende wereld. Wij geloven in een comfortabele en duurzame leefomgeving voor iedereen. De wereld om ons heen verandert snel en wij, Hartman Installatie, veranderen mee.

 

 

 

 

De geschiedenis van Hartman
west
east
pause
play_arrow
1994

Ben Hartman richtte in 1994 Hartman Installatie op. Een storingsdienst op het gebied van cv-installaties. De basis werd gelegd voor het klantvriendelijke en oplossingsgerichte bedrijf dat Hartman Installatie vandaag de dag is.

2004

De jongste zoon van Ben Hartman, Arjan Hartman treedt in 2004 in dienst bij Hartman Installatie.

2010

Hartman Installatie breidt uit. Het bedrijf bestaat momenteel uit 6 man en is gevestigd aan het Enkhuizerzand, maar opent nog voor het eind van dit jaar haar deuren aan het Foksdiep op Urk.

2012

De oudste zoon van Ben Hartman, Sander Hartman, komt net als zijn jongere broer Arjan in dienst bij Hartman Installatie. Hartman Installatie is nu echt een familiebedrijf, en daar zijn we trots op.

2017

Hartman Installatie neemt Bos Installatietechniek in IJsselmuiden over, het 100-jarige bedrijf bestaat uit 5 man personeel en heeft Woningstichting Beter Wonen als klant.

Het onderhoud, service en loodgieterswerkzaamheden van de 1000+ woningen past Hartman als een handschoen en maakt hier een moderniseringen slag in.

 

2019

Hartman Installatie bestaat 25 jaar en om dit te vieren gaan ze met 25 man personeel en aanhang 3 dagen naar Valencia

2022

In 2022 is Ben Hartman gestopt als eigenaar van Hartman Installatie en heeft de aandelen overgedragen aan zijn zoons Sander en Arjan.

Ruim 37 jaar heeft Ben gewerkt aan de opbouw van het innovatieve en moderne installatiebedrijf dat het vandaag de dag is, waar Ben Hartman begon als zelfstandig ondernemer, heeft hij het bedrijf met succes uitgebouwd tot een bloeiende onderneming met maar liefst 65 man personeel.

De zoons Sander & Arjan nemen het familiebedrijf dus over. Ben Hartman blijft nog wel werkzaam binnen het bedrijf.

 

Heden

Tegenwoordig bieden we een zeer compleet pakket op het gebied van installatietechniek. Hartman adviseert, installeert en onderhoudt, dit is de volledige hartslag. Dag in dag uit werken we aan verbetering van onze kennis. Onze service is het kloppend hart van Hartman Installatie.

De hartslagfrequentie van Hartman

60+ projecten voltooid dit jaar

Hart voor service. Met onze excellente service onderscheiden we ons. Met onze bereikbaarheid, behulpzaamheid en vaardigheden bieden we onze klanten snelle, gewenste oplossingen. Met onze technische ondersteuning leveren wij veiligheid, duurzaamheid en energiebesparing.

100% inzet voor onze klanten

Hart voor de klant. Dagelijks zetten wij ons 100% in voor onze klanten. We luisteren en nemen de tijd voor onze klant. Vanuit de klantvraag bieden wij passende oplossingen en denken mee. Afspraken komen wij na en zo bouwen wij aan vertrouwen. Persoonlijke aandacht in advies, installatie en onderhoud.

55 ambitieuze leergierige werknemers

Hart voor techniek. Dag in dag uit werken onze werknemers aan de verbetering van onze kennis. We hebben kennis en kunde van de modernste technieken en dragen bij aan de energietransitie. We zijn voorlopers in innovatie door onze passie voor techniek.

Werk. Naar je hart.

Wil je werken in een omgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling? Als team staan we voor elkaar klaar en bieden we alle mogelijkheden om door te groeien. Zo blijven we voorop lopen in een continu veranderende wereld.

Met ons jonge team gaan we de meest uitdagende projecten aan en bedienen we zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Benieuwd waarom onze collega’s ons een warm hart toedragen?

 

 

 

 

Duurzaam hart

Bij Hartman Installatie voelen we onze verantwoordelijkheid voor mens en natuur en zijn we bewust van onze impact op een continu veranderende wereld. Met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) dragen wij bij aan een leefbare woon- en werkomgeving.

Elke dag zoeken wij naar een positieve bijdrage om alles wat we hebben te behouden voor de toekomst. Duurzaamheid komt bij ons recht uit het hart.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem contact op met Hartman.