chevronGroup 17 closecornereastPath Artboard full half heart-bg-bottomheart-bg-leftheart-bg-rightheart-bottomFill 1 Fill 7 Fill 4 hearthero-heart-leftimage_text Afbeelding + tekst image Afbeelding Group 6 meatballsGroup 13 menu-backgroundminusnotification-closeplusShape search-glass souththird westShape
Menu
Hartman installatie

Installatie. Het kloppende hart.

Niets is belangrijker dan een comfortabele leefomgeving. Installatie is het kloppende hart in elk huis. Wij vormen de basis voor alle installaties. We installeren professioneel en deskundig met kennis van de nieuwste installatietechnieken. We zijn voorlopers in de aanleg van duurzame en efficiënte installaties. Laat je door ons verrassen.

We installeren professioneel en deskundig.

Wij helpen jou van A tot Z. Dit kan betekenen dat we je volledig ontzorgen bij de installatie van jouw nieuwbouwwoning of een te verbouwen woning. Je kunt denken aan Airco’s, Boilers, cv-ketels, verduurzaming, verwarming, warmtepomp en zonnepanelen. We zijn een innovatief en betrouwbaar bedrijf met hart voor jou als klant. We houden rekening met de toekomst en creëren met onze installaties een perfect woonklimaat.

Hartman Installatie installeert met de modernste technieken!

Van je huis een thuis maken.

We monteren al onze installaties met de grootste zorg en deskundigheid. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? We zijn een familiebedrijf met hart voor de klant, techniek en de zorg voor een goed leefklimaat. Vanuit je klantvraag bieden wij passende oplossingen. Onze vakmensen zijn ervaren in het installeren van:

Airco

Een airco zorgt voor de gewenste temperatuur van een ruimte in je huis. Zo kan een airco zorgen voor aangename verkoeling tijdens warme zomerdagen of in sommige gevallen in de winter fungeren als verwarmer. Erg duurzaam, want de cv-ketel hoeft hiervoor geen inspanning te leveren. Dat scheelt dus gasverbruik. En kosten. Daarnaast kunnen sommige modellen de ruimte ontvochtigen en stofdeeltjes uit de lucht filteren voor een gezonde luchtkwaliteit in huis.

Boiler

Een boiler is geschikt wanneer je geen cv-ketel heeft, maar wel verwarmd water wilt. Een boiler heeft een voorraadvat waarin warm water wordt opgeslagen en op een constante temperatuur wordt gehouden. Met een boiler van Hartman Installatie ben je daarom altijd voorzien van warm water. Zodra je de warmwaterkraan opent, stroomt er onmiddellijk warm tapwater uit.

Cv-ketel

De centrale-verwarmingsketel, beter bekend als cv-ketel, zorgt ervoor dat je huis verwarmd wordt. De cv-ketel verwarmt binnenstromend water. Dit water loopt via het buizensysteem naar het verwarmingssysteem zoals radiatoren, convectoren of vloerverwarming. Het warme water uit de kraan? Ook dat wordt verwarmd door de cv-ketel.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een steeds belangrijker onderwerp gebleken in de afgelopen jaren. Goed voor het milieu en uiteindelijk ook voor je portemonnee. Duurzame energieconcepten zijn constant in ontwikkeling. Denk aan het opwekken van energie of het elektrisch rijden. Er wordt vaak gedacht dat verduurzamen duur is en veel moeite kost, maar in de praktijk is dit zeker niet altijd het geval. Wij kunnen je helpen om de eerste stappen richting een duurzame woning te realiseren. Wij regelen alles voor je, van A tot Z.

Verwarming

Om ervoor te zorgen dat je huis het hele jaar door de gewenste temperatuur heeft, dient er een verwarmingselement aangesloten te zijn. Er zijn diverse mogelijkheden om je huis te verwarmen. Wij, Hartman Installatie, staan voor kwaliteit en energiebesparing. Wij laten je niet in de kou staan.

Warmtepomp

Een warmtepomp is een milieuvriendelijke installatie om je woning te verwarmen en te voorzien van warm water. Een warmtepomp is energiezuinig en verbetert daarmee het energielabel van je woning. Daarnaast is een warmtepomp goed voor de portemonnee omdat het verbruik drastisch lager is dan bij een cv-ketel.

Zonnepanelen

Je eigen energie duurzaam opwekken? Dat kan met zonnepanelen. Zonnepanelen zijn een investering in de toekomst. Je energiekosten dalen en het wekt duurzame groene energie op. Ook nog eens goed voor het milieu dus.

Hartman installatie

Recht. Uit ons hart.

We zijn trots op ons professionele team en bouwen elke dag samen aan een toekomstbestendig bedrijf. We voelen ons verantwoordelijk voor mens en natuur. Elke dag zijn wij bewust van onze impact op een continu veranderende wereld. De techniek speelt een steeds grotere rol in onze maatschappij, ook onze rol beweegt hierin mee.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem contact op met Hartman.