chevronGroup 17 closecornereastPath Artboard full half heart-bg-bottomheart-bg-leftheart-bg-rightheart-bottomFill 1 Fill 7 Fill 4 hearthero-heart-leftimage_text Afbeelding + tekst image Afbeelding Group 6 meatballsGroup 13 menu-backgroundminusnotification-closeplusShape search-glass souththird westShape
Menu

KinderCentrum Almere

De installatie van een kinderopvang vergt de benodigde kwaliteitseisen. Met deze uitdaging klopte KinderCentrum Almere bij Hartman Installatie aan. Benieuwd hoe dit proces is verlopen? Leo vertelt namens KinderCentrum Almere waarom hun hart bij Hartman Installatie ligt.

Duurzaamheid
Samenwerking
Ventilatie
Verduurzaming

KinderCentrum Almere

De installatie van een kinderopvang vergt de benodigde kwaliteitseisen. Hier liep KinderCentrum Almere bij eerdere projecten tegenaan. Inmiddels helpt Hartman Installatie bij elk nieuwe kinderdagverblijf dat wordt gerealiseerd.

Hartman voor bedrijven

 

Stel jezelf even voor… wie ben je en wat doe je bij KinderCentrum Almere?

 

“Mijn naam is Leo van Belzen, mede-eigenaar van KinderCentrum Almere. De organisatie KinderCentrum Almere biedt zowel kinderopvang als buitenschoolse opvang waar kinderen kunnen spelen, leren en vrienden maken.

In 2011 zijn mijn vrouw Renate, ook mede-eigenaar, en ik enthousiast gestart met De Boerderij in Almere. Beiden hadden we de wens om unieke kindercentra te bouwen in een mooie omgeving. De organisatie groeit continu, waardoor we momenteel één van de grootste kindercentra in Almere Poort (inclusief Duin) zijn en slaan we onze vleugels verder uit naar Nobelhorst en Lelystad.

We zijn een betrouwbare organisatie en willen in alles wat we doen goede kwaliteit leveren. Voor een kinderopvang zijn we een middelgrote organisatie. Momenteel zijn er zo’n 150 werknemers in dienst. De ambitie is om de komende 4 à 5 jaar door te groeien naar 300 werknemers.”

Hoe ben je bij Hartman Installatie terecht gekomen?

 

“Wij merkten dat de installateurs waar wij eerder mee samenwerkten niet het vereiste kennisniveau hadden. Dit was vooral bij de grotere projecten een obstakel. Echter vraagt de installatie binnen een kinderopvang om kwaliteit van een hoog niveau. Als we aan de slag gaan met nieuwe projecten werken we veel samen met KHV Architecten. KHV had zelf een goede ervaring met Hartman Installatie en zo is eigenlijk het balletje gaan rollen.

 

We zijn op bezoek gegaan bij Sander en Arjan (eigenaren van Hartman Installatie) voor een kennismakingsgesprek om erachter te komen wat ze voor ons kunnen betekenen. Voor het eerst voelde ik dat er werd doorgevraagd naar onze behoeften. Dat moest ook wel, ze wilden namelijk een zo compleet mogelijk pakket samenstellen voor ons nieuwe kinderdagverblijf.”

Daar waar het bij andere installateurs ophoudt, heeft Hartman Installatie nog heel veel kennis om ons te voorzien van goede adviezen en installatie.

Waardoor merk je dat Hartman Installatie beschikt over kennis en kunde in de installatietechniek?

“Eind dit jaar openen we een nieuw kinderdagverblijf in Almere Duin, dit wordt gebouwd door de Alliantie. De woontoren wordt casco opgeleverd. Echter moeten er voor ons kinderdagverblijf extra installaties komen die ook aangesloten kunnen worden op de huidige installatie. Er moet bijvoorbeeld in elke slaapkamer een raam zijn die open moet kunnen als er rookontwikkeling plaatsvindt. Of dat de riolering omhoog gepompt moet worden, voordat die verder kan doorlopen.

Zelf merkte ik dat de Alliantie een uitdaging ondervond met onze vereisten rondom de installatie. Sander is meegegaan naar de vergadering en heeft een presentatie gegeven over hoe het wel zou kunnen. Vervolgens heeft Hartman een voorstel uitgewerkt. Dit was spot-on, want het plan wordt nu volledig uitgevoerd. Daarin merk je dat Hartman echt met ons mee heeft gedacht.”

Hoe zie je dat Hartman een hart heeft voor hun klanten?

“Hartman is een bedrijf met jonge deskundige professionals. Ze reageren altijd snel. Wanneer ze langskomen, sturen ze meteen een kundig iemand. De werknemers zijn gemotiveerd en zorgen ervoor dat de klantvraag geregeld wordt. Dan ben je gewoon een betrouwbare organisatie.”

Bij alle toekomstige projecten betrekken we Hartman Installatie. Ook bij onze eigen nieuwbouwwoning heeft Hartman alles geïnstalleerd.

Hoe is jullie relatie met Hartman?

“De relatie was in het begin formeel, maar na talloze vergaderingen en maandelijks contact verloopt alles heel persoonlijk. We bespreken toekomstplannen en bij alle toekomstige projecten betrekken we Hartman Installatie. Voor onze eigen nieuwbouwwoning heeft Hartman Installatie ook alles geïnstalleerd. Van elektriciteit, riolering, verlichting tot de domotica inrichting. Ze geven goed advies, zijn realistisch en leveren kwaliteit. Ten opzichte van alle andere nieuwbouwwoningen hebben we het echt goed voor elkaar.”

check
Persoonlijk contact

‘We hebben maandelijks op een hele persoonlijke manier contact met Hartman.’

check
Goed en gedegen advies

‘Hartman denkt echt mee met de klant.’

check
Kennis en kunde

‘De installatie binnen een kinderopvang om kwaliteit van een hoog niveau.’

check
Snelle reactie

‘Wanneer ze langskomen, sturen ze meteen een kundig iemand.’

Hartman zonnepanelen installatie

Altijd goed en gedegen advies

Hartman Installatie loopt voorop met duurzame efficiënte klimaattechnieken en luchtbehandeling voor kantoren en bedrijfspanden. Hartman adviseert, installeert en onderhoudt. We hebben kennis en expertise van de nieuwste technieken en zorgen voor een comfortabel werkklimaat. Zo helpen wij je om een belangrijke bijdrage te leveren aan de energietransitie.

west
east

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem contact op met Hartman.