chevronGroup 17 closecornereastPath Artboard full half heart-bg-bottomheart-bg-leftheart-bg-rightheart-bottomFill 1 Fill 7 Fill 4 hearthero-heart-leftimage_text Afbeelding + tekst image Afbeelding Group 6 meatballsGroup 13 menu-backgroundminusnotification-closeplusShape search-glass souththird westShape
Menu

De hartslag van Hartman

Wij zijn Hartman.
Dat klopt gewoon.

Bij Hartman Installatie voelen we onze verantwoordelijkheid voor mens en natuur en zijn we bewust van onze impact op een continu veranderende wereld. Wij geloven in een comfortabele en duurzame leefomgeving voor iedereen. De wereld om ons heen verandert snel en wij, Hartman Installatie, veranderen mee.

 

 

De geschiedenis van Hartman
west
east
pause
play_arrow
1985

Ben Hartman richtte Hartman op. Een storingsdienst op het gebied van cv-installaties. De basis werd gelegd voor het klantvriendelijke en oplossingsgerichte bedrijf dat Hartman Installatie vandaag de dag is.

2010

Hartman Installatie bestaat 25 jaar. Het bedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip in de regio.

2012

Arjan & Sander, de twee zoons van Ben Hartman, treden in dienst. Hartman Installatie is nu een echt familiebedrijf, en daar zijn we trots op.

2021

Hartman Installatie breidt uit. Het bedrijf is momenteel gevestigd aan het Enkhuizerzand, maar opent nog voor het eind van dit jaar haar deuren aan het Foksdiep.

2022

In 2022 is Ben Hartman gestopt als eigenaar van Hartman Installatie. Ruim 37 jaar heeft hij gewerkt aan de opbouw van het innovatie en moderne installatiebedrijf dat het vandaag de dag is. Zoons Sander & Arjan nemen het familiebedrijf over. Ben Hartman blijft nog wel werkzaam binnen het bedrijf.

Heden

Tegenwoordig bieden we een zeer compleet pakket op het gebied van installatietechniek. Hartman adviseert, installeert en onderhoudt, dit is de volledige hartslag. Dag in dag uit werken we aan verbetering van onze kennis. Onze service is het kloppend hart van Hartman Installatie.

kloppend hart Hartman

Thuis met Hartman

Niets is belangrijker dan een comfortabele leefomgeving. Installatie is het kloppend hart in elk huis. Wij vormen de basis voor alle installaties. Hierdoor maken we van een huis een thuis. Met onze kennis geven we deskundig en eerlijk advies. Daarom bieden we vanuit jouw passende oplossingen en denken met je mee.

Sommige projecten kunnen met één ingreep zorgen voor een belangrijke optimalisatie van de installatie in jouw huis. Door o.a. het creëren van een perfect klimaat in huis zorgen we weer voor een hartslag in jouw huis.

Duurzaam hart.

Veel huizen hebben potentie om duurzamer te worden waardoor we een duurzamere leefomgeving creëren. Bijvoorbeeld door het huis te voorzien van zonnepanelen en te kijken naar alternatieven voor gas. Door je huis te verduurzamen draag je bij aan een betere leefomgeving én kun je er zelf ook voordeel uit halen. Verduurzaming verhoogt namelijk de waarde van je woning, het comfort én je ziet het terug in je portemonnee.

Duurzaamheid komt bij ons recht uit het hart. We voelen we onze verantwoordelijkheid voor mens en natuur en zijn ons bewust van onze impact op een continu veranderende wereld. Vaak zien we dat huiseigenaren belangstelling hebben om hun huis te verduurzamen en willen bijdragen aan een leefbare woonomgeving, maar mist informatie om de juiste keuzes te maken. Wij kunnen je als geen ander hierbij helpen. We nemen je vragen en zorgen rondom verduurzaming en de kosten die erbij komen kijken weg. Hoe? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem contact op met Hartman.