chevronGroup 17 closecornereastPath Artboard full half heart-bg-bottomheart-bg-leftheart-bg-rightheart-bottomFill 1 Fill 7 Fill 4 hearthero-heart-leftimage_text Afbeelding + tekst image Afbeelding Group 6 meatballsGroup 13 menu-backgroundminusnotification-closeplusShape search-glass souththird westShape
Menu

Airco actie

Ga lekker koel de zom erin met een airco van Hartman Installatie! Wij geven advies bij de realisatie, installatie of het onderhoud van een comfortabele woon- of werkomgeving. We adviseren je op het gebied van installatie, verduurzaming, ventilatie, verkoeling, verwarming en meer. Denk aan een complete installatie van jouw huis of bedrijfspand. Wij geloven in een comfortabele en duurzame leefomgeving voor iedereen!

Geniet al vanaf €1895 van een eigen airco!

Ga lekker koel de zomer in met de climaVAIR exclusive van Vaillant. Deze airco van Vaillant koelt en (verwarmt) je huis efficiënt, terwijl het ook de lucht zuivert. Dankzij de invertertechnologie bespaar je energie zodra de ideale temperatuur bereikt is, wat bijdraagt aan een lagere energierekening met een A+++ energielabel. De climaVAIR is uitgerust met slimme functies zoals een slaapmodus, timer en turbofunctie, die zorgen voor comfort en een lange levensduur. Zo geniet je jaar in, jaar uit van een aangenaam klimaat en schone lucht in huis.

Vraag een offerte aan

Wat kan Hartman nog meer voor jou betekenen: