chevronGroup 17 closecornereastPath Artboard full half heart-bg-bottomheart-bg-leftheart-bg-rightheart-bottomFill 1 Fill 7 Fill 4 hearthero-heart-leftimage_text Afbeelding + tekst image Afbeelding Group 6 meatballsGroup 13 menu-backgroundminusnotification-closeplusShape search-glass souththird westShape
Menu
warmtepomp-Installatie

Warmtepomp Kampen

Ben je op zoek naar een warmtepomp installateur in Kampen? Dan zit je bij Hartman Installatie helemaal aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame energieoplossingen en experts in het plaatsen en installeren van warmtepompen.

Warmtepomp Installatie Kampen

Wij merken dat de vraag naar warmtepompen in Kampen de afgelopen jaren enorm is toegenomen. Dit door de combinatie van stijgende energieprijzen, overcapaciteit van zonnepanelen en daarnaast willen steeds meer huiseigenaren op een duurzame, milieubewuste manier hun woning verwarmen.

Overweeg je om een warmtepomp te kopen maar weet je niet wat het beste systeem is voor jouw woning. Of twijfel je nog tussen een warmtepomp of bijvoorbeeld een hybride cv-ketel? Neem dan gerust eens contact op met de warmtepomp Installatie Kampen specialisten van Hartman Installatie.

Hartman installeert

Warmtepomp laten installeren of toch een Hybride CV-Ketel?

Wil jij op een duurzame, milieubewuste manier jouw woning verwarmen? Laat je dan eerst echt goed adviseren. Wij van Hartman Installatie bieden verschillende duurzame verwarmingsmogelijkheden voor nieuw- en bestaande bouw.

De meeste vragen die wij krijgen met betrekking tot duurzame verwarmingsmogelijkheden zijn van toepassing op bestaande bouw. In veel huizen in Kampen zit nu een normale cv-ketel. De vraag is vaak om dit te vervangen door een warmtepomp. Maar dit is niet bij alle huizen mogelijk of dit is niet altijd de beste verwarmingsoplossing.

Persoonlijk advies op maat

Daarnaast is het ook van belang of er nu al zelf energie opgewekt wordt, bijvoorbeeld via zonnepanelen. En is dit het geval, heb je dan ook overcapaciteit, en zo ja hoeveel?  

Kortom, om echt goed advies te kunnen geven hebben wij zo veel mogelijk informatie nodig van jouw woning, maar graag horen wij ook wat jouw wensen en jouw verwachtingen zijn. Als wij alle benodigde informatie van je hebben kunnen wij je ook echt goed, eerlijk advies op maat geven. Bij ons dus geen automatisch gegenereerde dertien in dozijn adviezen, maar echt persoonlijk advies afgestemd op jouw wensen, jouw verwachtingen en op jouw woning.

warmtepomp-kampen

Warmtepomp Kampen advies

Overweeg je dus een warmtepomp te laten installeren in Kampen? Bij Hartman Installatie bent je aan het juiste adres voor professionele warmtepomp installatie die niet alleen jouw wooncomfort maar ook jouw energie-efficiëntie naar een hoger niveau tillen.

Onze medewerkers horen graag jouw wensen en behoeften en staan voor jou klaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor jouw duurzame verwarmingsbehoeften. Met onze warmtepompen bespaart je niet alleen op energiekosten, maar draag je ook bij aan een duurzamere toekomst.

Warmtepomp kosten

Overweeg jij om een warmtepomp te laten installeren in Kampen? Dan kun je natuurlijk vooraf exact weten wat het allemaal gaat kosten. Alleen als je exact weet wat de kosten voor het installeren van de warmtepomp en de verbruikskosten van de warmtepomp gaan zijn, kun je voor jezelf een goede afweging maken of het laten plaatsen van een warmtepomp een goede investering is.

Daarnaast laat je een warmtepomp natuurlijk niet alleen plaatsen uit financiële overwegingen, maar een warmtepomp draagt ook bij aan een beter milieu omdat er minder CO2 uitgestoten wordt ten opzichte van bijvoorbeeld een cv-ketel.

Overweeg jij om een warmtepomp te laten installeren in Kampen en wil je exact weten welke kosten aan een warmtepomp zitten? Neem dan gerust contact op met de warmtepomp-specialisten van Hartman Installatie, we staan jou graag te woord om een kostenindicatie te geven of een offerte op maat te versterken.

warmtepomp-installatie-kampen

Warmtepomp of hybride cv ketel

De keuze tussen een warmtepomp of een hybride cv-ketel hangt af van verschillende factoren, waaronder jouw specifieke behoeften, budget en de beschikbaarheid van energiebronnen. Daarnaast is, zoals eerder benoemd, een warmtepomp niet altijd de beste oplossing voor bepaalde woningen.

In veel gevallen is een warmtepomp de meest energie-efficiënte oplossing. Je gebruikt bijvoorbeeld (deels) de overcapaciteit van de stroom van je zonnepanelen om je woning te verwarmen. Maar als nadeel kan de aanschafprijs gezien worden, die is bij een hybride cv- ketel dan vaak weer lager. En zo zijn er nog best een aantal voor- en nadelen te benoemen.

Het beste advies wat wij jou kunnen geven is dan ook; laat je goed adviseren. Wat zijn je wensen, wat is de isolatiewaarde van je woning? Heb je zonnepanelen, heb je nu radiatoren of vloerverwarming? Kortom, neem contact op met de specialisten van Hartman Installatie en laat je adviseren wat voor jou de beste manier is om jouw huis in Kampen duurzaam te verwarmen.

Hartman Installatie

Bij Hartman Installatie voelen we onze verantwoordelijkheid voor mens en natuur en zijn we bewust van onze impact op een continu veranderende wereld. Wij geloven in een comfortabele en duurzame leefomgeving voor iedereen. De wereld om ons heen verandert snel en wij veranderen mee.

We zetten ons dagelijks, met ons complete team, voor de volle 100% in voor onze klanten. We zijn een familiebedrijf met hart voor de klant, techniek en de zorg voor een goed en comfortabel leefklimaat. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met jou mee.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem contact op met Hartman.