chevronGroup 17 closecornereastPath Artboard full half heart-bg-bottomheart-bg-leftheart-bg-rightheart-bottomFill 1 Fill 7 Fill 4 hearthero-heart-leftimage_text Afbeelding + tekst image Afbeelding Group 6 meatballsGroup 13 menu-backgroundminusnotification-closeplusShape search-glass souththird westShape
Menu
Hartman installatie zonnepanelen

Hernieuwbare energie

Duurzame kracht voor een groenere toekomst. Bij Hartman geloven we in de kracht van hernieuwbare energiebronnen als sleutel tot een duurzame toekomst. We zijn er trots op dat we geavanceerde oplossingen bieden om jouw gebouw te voorzien van hernieuwbare energie. Zo kun jij profiteren van groene stroom en bespaar je door slimme investeringen.

Hernieuwbare energie is niet alleen goed voor het milieu, maar zorgt ook voor aanzienlijke kostenbesparingen op de lange termijn. Door te investeren in hernieuwbare bronnen verlaag je de energiekosten drastisch. Hernieuwbare energie biedt bescherming tegen de schommelende energieprijzen. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het implementeren van hernieuwbare energiebronnen.

Wat is hernieuwbare energie?

Hernieuwbare energie, ook wel duurzame of groene energie genoemd, is energie afkomstig van natuurlijke bronnen die constant worden aangevuld. Er zijn verschillende vormen van schone en duurzame energie, zoals zonne-energie, windenergie en waterkracht. Bij Hartman begrijpen we de waarde van hernieuwbare energie en bieden we geavanceerde oplossingen, zoals zonnepanelen, warmtepompen en andere duurzame technologieën, om gebouwen te voorzien van groene stroom.

Onze vakgebieden

Bij Hartman brengen we eerst in beeld wat de grote verbruikers zijn in het bedrijfspand. Zo weten we waar voor jouw bedrijf de meeste winst valt te behalen qua energie-efficiëntie. Asia Express Food slaat producten op in verschillende klimaatzones die gekoeld moeten worden. Door de scan van Hartman Installatie is in beeld gebracht wat er verbruikt wordt met daaropvolgend het advies. Zo hebben we vervolgens de installatie van de warmtepomp, luchtverversing en het temperatuur klimaat geregeld. Kies jij net als Asia Express Food voor besparen door slimme investeringen? Hier zijn wij bij Hartman expert in:

Hartman zonnepanelen

Zonnepanelen

Haal de zon in huis (op het werk) met zonnepanelen. Bij Hartman zijn we gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen voor ieder bedrijf. Zonnepanelen zijn een duurzame manier om het energieverbruik te verminderen. Onze installateurs zorgen ervoor dat de zonnepanelen optimaal worden geplaatst en aangesloten, zodat ze maximaal zonlicht kunnen opvangen en omzetten in hernieuwbare elektriciteit. Wil jij het dak van jouw bedrijf voorzien van zonnepanelen?Bij Hartman helpen we je graag!

Warmtepompen

Onze elektrische warmtepompen maken gebruik van de omgevingswarmte om zowel te koelen als te verwarmen, waardoor ze het hele jaar een energiezuinige oplossing bieden. Ze zijn efficiënt en milieuvriendelijk. Ze gebruiken namelijk een kleine hoeveelheid elektriciteit om warmte over te brengen in plaats van deze te genereren. Dit betekent dat je kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat zonder onnodig energie te verspillen.

Windenergie Hartman

Windenergie

Wind is een onuitputtelijke bron van energie. Windenergie is een duurzame en schone energiebron die kan bijdragen aan een vermindering van de CO2-uitstoot en een positieve impact heeft op het milieu. Alhoewel we bij Hartman niet hierin zijn gespecialiseerd, vinden we dit wel een belangrijke bron om te benoemen.

Aardwarmte

Bij Hartman zijn we hier ook niet in gespecialiseerd, maar wél begrijpen we de potentie van aardwarmte als een duurzame energiebron. Aardwarmte, ook wel geothermische energie genoemd, is een boeiende vorm van hernieuwbare energie die steeds meer aandacht krijgt. Aardwarmte maakt gebruik van de natuurlijke warmte die zich diep in de aarde bevindt. Door middel van geothermische installaties wordt deze warmte naar de oppervlakte gehaald en gebruikt voor verwarming en warm water.

Het grote voordeel van aardwarmte is dat het een constante, betrouwbare energiebron is die niet afhankelijk is van weersomstandigheden. Bovendien is het gebruik van aardwarmte vrijwel emissievrij, waardoor het een milieuvriendelijke optie is.

Bij Hartman zijn we gespecialiseerd in:
check
Verduurzamen bedrijfspanden
check
Verduurzamen woningen
check
Duurzame installaties
Hartman installatie

Waarom kiezen voor Hartman Installatie?

Bij Hartman begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom zijn maatwerkoplossingen nodig bij het implementeren van hernieuwbare energie voor bedrijven. Wij staan klaar om jou te begeleiden bij elke stap van het proces, van advies tot installatie en onderhoud. Neem vandaag nog contact met ons op.