chevronGroup 17 closecornereastPath Artboard full half heart-bg-bottomheart-bg-leftheart-bg-rightheart-bottomFill 1 Fill 7 Fill 4 hearthero-heart-leftimage_text Afbeelding + tekst image Afbeelding Group 6 meatballsGroup 13 menu-backgroundminusnotification-closeplusShape search-glass souththird westShape
Menu
Hartman installatie

Hartman heeft de baan naar mijn hart

Hartman Installatie is een constant groeiend familiebedrijf, met vestigingen in IJsselmuiden en Urk. Vanwege de groei zoekt Hartman nieuwe collega’s met hart voor het vak!

Het bedrijf biedt alles op het gebied van installatie en onderhoud: onder andere verduurzaming, ventilatie, verkoeling en verwarming voor een prettige werk- en leefomgeving. Hartman werkt voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt.

Hartman Installatie: Voor een baan met hart!

Hartman Installatie nadert het veertigjarig bestaan in 2025. De oprichter was Ben Hartman, zijn bedrijf groeide uit tot een begrip in de regio. In 2012 kwamen de zoons van Ben, Arjan en Sander, in het bedrijf. Na een uitbreiding en verhuizing naar het Foksdiep in Urk namen zij vorig jaar het bedrijf over van hun vader.

Hartman biedt een compleet pakket op het gebied van installatietechniek. Hartman adviseert, installeert en onderhoudt. De service is het kloppend hart. Het bedrijf heeft niet alleen werk naar je hart, maar ook hart voor de klant en techniek.

arnold-seinen-hartman-installatie

“Ik heb hier al meer waardering gekregen dan de laatste vijftien jaar in mijn vorige baan.”

Arnold Seinen uit Dedemsvaart kan sinds een half jaar zijn hart ophalen bij Hartman Installatie. “Ik voel me hier gezien”, vertelt hij heel tevreden. Hartman heeft het hoofdkantoor in Urk, Arnold werkt vanuit de vestiging IJsselmuiden.

De 55-jarige Arnold is een zogenoemde zij-instromer. “Ik heb jarenlang op een veehouderijbedrijf gewerkt. Ik kende een van de jongens van Hartman en raakte via hem in gesprek met Sander Hartman. Zo ben ik hier begonnen.” Hij leert het vak in de praktijk, maar ook komt er scholing aan te pas. “Ik heb bijvoorbeeld een cursus CO-certificering gevolgd, dat gaat over het doormeten van ketels.” Hij gaat met zijn collega’s op pad, maar voor service en onderhoud kan hij door de cursus nu ook zelfstandig zijn werkzaamheden uitvoeren. Voor de installatiewerkzaamheden gaat Arnold met collega’s op stap. Hij heeft daarvoor de beschikking over een eigen bus en gereedschap. Duidelijk is dat Hartman het hart van Arnold heeft veroverd.

Trots

“Ik ben alleen maar positief”, aldus Arnold. “Ik voel me hier gezien en dat heb ik erg gemist in mijn vorige baan. Ik vind het bovendien hartstikke leuk om veel contact met mensen te hebben. Hartman is een warm, sociaal, betrokken en onderscheidend bedrijf met een uitstekende naam. In dit familiebedrijf staan ze naast je, niet boven je.”

Arnold vindt het bovendien mooi om met collega’s aan een klus te beginnen en die naar volle tevredenheid af te werken. “We zijn dan blij en trots op het resultaat.” Die trots wordt gedeeld door Eric van der Laan, bedrijfsleider Keteldienst: “Onze mensen zijn trots dat ze een shirt met de naam Hartman mogen dragen. Bovendien hebben we een heel hecht team.”

eric-van-der-laan-keteldienst

Klantvriendelijkheid

Van der Laan vervolgt: “We kunnen wel wat extra mensen gebruiken. We zoeken met name monteurs. Interesse en gevoel voor techniek zijn uiteraard heel belangrijk. We bieden opleidingsmogelijkheden en er zijn doorgroeimogelijkheden. Wat ook van belang is, dat je kunt omgaan met klanten.” De werknemers zijn immers het gezicht van het bedrijf. Hartman Installatie staat voor kwaliteit en vindt klantvriendelijkheid erg belangrijk. Dat gaat naast het contact met de klant om schone werkkleding, een nette bus en goed gereedschap. Laat je hart veroveren en kom bij Hartman!

Bekijk onze vacatures!

Is het tijd voor een nieuwe, uitdagende baan? Wil je werken in een omgeving waar ruimte is voor ontwikkeling? Voel je thuis bij Hartman Installatie. Met ons leuke team gaan we aan de slag met de meest uitdagende projecten. Zowel in de zakelijke als in de consumentenmarkt.