chevronGroup 17 closecornereastPath Artboard full half heart-bg-bottomheart-bg-leftheart-bg-rightheart-bottomFill 1 Fill 7 Fill 4 hearthero-heart-leftimage_text Afbeelding + tekst image Afbeelding Group 6 meatballsGroup 13 menu-backgroundminusnotification-closeplusShape search-glass souththird westShape
Menu
verduurzaam-woning

Ons hart voor duurzaamheid

Het wordt steeds belangrijker om je woning te verduurzamen. We krijgen dan ook vaak de vraag: welke energiebesparende maatregelen kun je ondernemen? Waar moet ik beginnen? Wij helpen je graag verder om een te hoge energierekening te verhelpen. Met als eindresultaat comfortabele warmte in huis.

Verduurzaam je woning.

Wil je niet langer afhankelijk zijn van schommelende energieprijzen? Een steentje bijdragen aan de wereld? Je huis verduurzamen is goed voor de planeet en je portemonnee. Daarnaast draagt het ook nog eens bij aan je wooncomfort. Benieuwd welke maatregelen we samen kunnen ondernemen om jouw woning te verduurzamen?

Verduurzamen huis
check
Zonnepanelen
check
Warmtepomp
check
Elektrisch rijden
check
Ventilatie
check
En meer

Duurzaam verwarmen.

Thuis begint bij comfortabele warmte in huis. Waar we dan ook als eerst naar kijken is duurzaam verwarmen. Er zijn verschillende mogelijkheden om je woning energiezuinig te verwarmen met hernieuwbare energie. De installatie van een warmtepomp is hier een voorbeeld van.

Een warmtepomp is de toekomstige norm om je woning te voorzien van comfortabele warmte. In veel gevallen werkt de warmtepomp samen met de huidige cv-ketel. Dit wordt ook wel een hybride warmtepomp genoemd. De cv-ketel wordt dan alleen ingezet voor het stromende warme water. Meer weten over een warmtepomp?

Investeer in hernieuwbare energie.

Met zonnepanelen wek je zelf groene stroom op, hierdoor hoef je minder elektriciteit op te halen. De stroomrekening daalt, waardoor je op kosten kunt besparen. Bovendien verdien je deze investering in tijden van stijgende stroomprijzen sneller terug dan ooit.

Met zonnepanelen wek je zelf groene stroom op, hierdoor hoef je minder elektriciteit op te halen

Het hart op de goede plek.

Wij voelen onze verantwoordelijkheid voor mens en zetten natuur en milieu centraal. We zijn ons bewust van onze impact op een continu veranderende wereld. Wij geloven in een comfortabele en duurzame leefomgeving voor iedereen.

Van paniek. Naar plezier.

Wil je graag aan de slag met het verduurzamen van je woning? Met onze kennis voorzien we je graag van deskundig en eerlijk advies. Vanuit jouw vraag bieden wij passende oplossingen en denken we stap voor stap met je mee. Zo heb jij straks niet alleen plezier van een comfortabele warmte in huis, maar ervaar je ook plezier tijdens het traject waarin wij jouw woning verduurzamen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem contact op met Hartman.