chevronGroup 17 closecornereastPath Artboard full half heart-bg-bottomheart-bg-leftheart-bg-rightheart-bottomFill 1 Fill 7 Fill 4 hearthero-heart-leftimage_text Afbeelding + tekst image Afbeelding Group 6 meatballsGroup 13 menu-backgroundminusnotification-closeplusShape search-glass souththird westShape
Menu
Hartman-Thuis

Hartman werkt aan een duurzame leefomgeving voor iedereen.

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in onze maatschappij, ook wij bewegen hierin mee. We hebben een ambitie met een duidelijke visie op de toekomst. Hartman Installatie is een familiebedrijf en we blijven groeien in waar we goed in zijn. We adviseren met het oog op de toekomst, installeren met duurzame oplossingen en onderhouden een comfortabele warmte en verkoeling voor een prettige werk- en leefomgeving.

Een duurzame leefomgeving.
Dat klopt.

We willen de wereld beschermen en dat doen we door te werken met duurzame en recyclebare materialen en producten. Als installatiebedrijf zijn we een belangrijke schakel in het bouwen aan een duurzame werk- en leefomgeving.

We houden ons bezig met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van energie-efficiënte en duurzame installaties. Dagelijks zijn wij op zoek naar nieuwe innovaties op het gebied van efficiënt en duurzaam water- en energiegebruik.

Samen werken.
Aan de wereld van morgen.

Dagelijks werken wij actief samen met onze opdrachtgevers aan een duurzame en gezonde werk- en leefomgeving. Een duurzame werk- en leefomgeving bouw je niet alleen op, maar gezamenlijk. Met jou of met jouw bedrijf. Hartman Installatie biedt meerdere opties aan voor een duurzame werk- en leefomgeving. Daarbij kun je denken aan een warmtepomp of zonnepanelen.

Een warmtepomp maakt gebruik van warmte in de buitenlucht, de bodem of een andere bron. Op deze manier verwarm je je woning en heb je warm water. Met zonnepanelen kun je je eigen energie duurzaam opwekken. Je energiekosten dalen en dat heeft voordelen voor je portemonnee.

Duurzaam ondernemen.
Met oog voor de toekomst.

Met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) dragen wij bij aan een leefbare werk- en leefomgeving. Duurzaam ondernemen doen wij op onze manier. Van zakendoen, betrokkenheid bij de (lokale) samenleving en onze Hartman Foundation.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem contact op met Hartman.