chevronGroup 17 closecornereastPath Artboard full half heart-bg-bottomheart-bg-leftheart-bg-rightheart-bottomFill 1 Fill 7 Fill 4 hearthero-heart-leftimage_text Afbeelding + tekst image Afbeelding Group 6 meatballsGroup 13 menu-backgroundminusnotification-closeplusShape search-glass souththird westShape
Menu

De hartslag van Hartman

Wij zijn Hartman.
Dat klopt gewoon.

Bij Hartman Installatie voelen we onze verantwoordelijkheid voor mens en natuur en zijn we bewust van onze impact op een continu veranderende wereld. Wij geloven in een comfortabele en duurzame leefomgeving voor iedereen. De wereld om ons heen verandert snel en wij veranderen mee.

 

 

 

De geschiedenis van Hartman
west
east
pause
play_arrow
1985

Ben Hartman richtte Hartman op. Een storingsdienst op het gebied van cv-installaties. De basis werd gelegd voor het klantvriendelijke en oplossingsgerichte bedrijf dat Hartman Installatie vandaag de dag is.

2010

Hartman Installatie bestaat 25 jaar. Het bedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip in de regio.

2012

Arjan & Sander, de twee zoons van Ben Hartman, treden in dienst. Hartman Installatie is nu een echt familiebedrijf en daar zijn we erg trots op.

2021

Hartman Installatie breidt uit. We zijn momenteel gevestigd aan het Enkhuizerzand en openen nog voor het eind van dit jaar onze deuren aan het Foksdiep.

2022

In 2022 is Ben Hartman gestopt als eigenaar van Hartman Installatie. Ruim 37 jaar heeft hij gewerkt aan de opbouw van het innovatieve en moderne installatiebedrijf dat het vandaag de dag is. Zoons Arjan & Sander nemen het familiebedrijf volledig over. Ben Hartman blijft nog wel werkzaam binnen het bedrijf.

Heden

Tegenwoordig bieden we een zeer compleet pakket aan op het gebied van installatietechniek. We adviseren, installeren en onderhouden. Dit zien wij als onze volledige hartslag. Dag in dag uit werken we aan verbetering van onze kennis en dienstverlening omdat onze service het kloppend hart is van Hartman Installatie.

kloppend hart Hartman

Ons hart klopt voor jou

We zijn trots op onze klanten. Vanuit de klantvraag bieden wij passende oplossingen en denken mee. We vinden dat niemand anders beter zijn ervaring met Hartman Installatie kan delen dan onze klanten zelf. Op deze pagina delen we onze projecten en klantverhalen met je zodat je een beeld krijgt bij wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

 

 

Klantverhalen

west
east

De hartslagfrequentie van Hartman

60+ projecten voltooid dit jaar

Hart voor service. Met onze excellente service onderscheiden we ons. Met onze bereikbaarheid, behulpzaamheid en vaardigheden bieden we onze klanten snelle, gewenste oplossingen. Met onze technische ondersteuning leveren wij veiligheid, duurzaamheid en energiebesparing.

100% inzet voor onze klanten

Hart voor de klant. Dagelijks zetten wij ons 100% in voor onze klanten. We luisteren en nemen de tijd. Vanuit de klantvraag bieden wij passende oplossingen en denken mee. Afspraken komen wij na en zo bouwen wij aan vertrouwen. Persoonlijke aandacht in advies, installatie en onderhoud.

55 ambitieuze leergierige werknemers

Hart voor techniek. Dag in dag uit werken onze werknemers aan verbetering van onze kennis. We hebben kennis en kunde van de modernste technieken en dragen bij aan de energietransitie. We zijn voorlopers in innovatie door onze passie voor techniek.

 

 

 

 

Duurzaam hart

Bij Hartman Installatie voelen we onze verantwoordelijkheid voor mens en natuur en zijn we bewust van onze impact op een continu veranderende wereld. Met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) dragen wij bij aan een leefbare woon- en werkomgeving. Elke dag zoeken wij naar een positieve bijdrage om alles wat we hebben te behouden voor de toekomst. Duurzaamheid komt bij ons recht uit het hart.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem contact op met Hartman.