chevronGroup 17 closecornereastPath Artboard full half heart-bg-bottomheart-bg-leftheart-bg-rightheart-bottomFill 1 Fill 7 Fill 4 hearthero-heart-leftimage_text Afbeelding + tekst image Afbeelding Group 6 meatballsGroup 13 menu-backgroundminusnotification-closeplusShape search-glass souththird westShape
Menu

Villa Spelderholt en Poolhouse

De eerste kennismaking met deze opdrachtgever was voor de installatie van hun kindercentra. Nu een aantal jaren later werden we voor de bouw van hun eigen nieuwbouwwoning meteen verantwoordelijk gesteld. Benieuwd wat we allemaal hebben betekent? Leo, de eigenaar van de nieuwbouwwoning, vertelt waarom ze zowel voor hun bedrijf als voor hun huis voor Hartman Installatie kiezen.

Duurzaamheid
Samenwerking
Ventilatie
Verduurzaming

 

Hoe ben je bij Hartman Installatie terecht gekomen?

 

“Voor advies, de installatie en onderhoud van onze kindercentra werken we al enige tijd met Hartman Installatie samen. De installatie van een kinderopvang vergt de benodigde kwaliteitseisen en hierin weet Hartman Installatie ons in onze wensen en eisen te voorzien. Toen we besloten om een woning te gaan bouwen, was de keuze van installateur dan ook snel gemaakt.”

Wat heeft Hartman voor jullie betekent?

 

“Hartman Installatie is van advies tot aan de uitvoering betrokken geweest bij onze nieuwbouwwoning. Ze hebben eigenlijk de gehele installatie mogen leveren, namelijk: de warmteterugwinning installatie, tapwaterinstallatie, verwarmingsinstallatie, airco installatie, zwembadinstallatie, domotica installatie, verlichtingsinstallatie, zinkwerk, tuinverlichting, camerabeveiliging en sanitair.
 

Het prettige aan de samenwerking was dat ze echt met ons mee hebben gedacht. Zo spraken we naar Hartman uit dat onze voorkeur ging naar een Italiaans merk voor de keuken. Echter, gaven zij gelijk en eerlijk aan dat ze ons dit zelf niet zouden adviseren, vanwege de kwaliteit. Ze kwamen met soortgelijke opties, zijn realistisch en staan achter de kwaliteit die ze leveren. Ook nu ons huis is opgeleverd, komt Hartman periodiek langs voor onderhoud van alle installaties.”

Daar waar het bij andere installateurs ophoudt, heeft Hartman Installatie nog heel veel kennis om ons te voorzien van goede adviezen en installatie.

Wat maakt Hartman zo onderscheidend?

“Naast dat ze dus echt meedenken, merken we nu we enige tijd in onze nieuwe woning wonen dat de installatie écht van hoge kwaliteit is. We spreken onze buren wel eens over hoe hun bouw is verlopen, maar zij geven allemaal aan dat wij het met alle installaties echt goed voor elkaar hebben. Zij hebben namelijk best wat problemen ervaren omtrent de installaties.”

Hoe is jullie relatie met Hartman?

“Door onze nauwe samenwerking ken ik inmiddels veel werknemers, dit maakt de communicatie erg makkelijk. Sander en Arjan spreek ik ook maandelijks. Als ze komen, dan sturen ze altijd meteen een kundig iemand. De werknemers zijn gemotiveerd en vertellen mooie en goede verhalen over Hartman, dit maakt het heel persoonlijk.”

Bij alle toekomstige projecten betrekken we Hartman Installatie. Zo dus ook bij onze eigen nieuwbouwwoning.

check
Persoonlijk contact

‘We hebben maandelijks op een hele persoonlijke manier contact met Hartman.’

check
Goed en gedegen advies

‘Hartman denkt echt mee met de klant.’

check
Kennis en kunde

‘Hartman Installatie is expert in de installatie.’

check
Snelle reactie

‘Wanneer ze langskomen, sturen ze meteen een kundig iemand.’

Hartman zonnepanelen installatie

Altijd goed en gedegen advies

De installatie in een woning is het kloppend hart in huis. Een goede installatie zorgt voor een prettige en comfortabele leefomgeving. Het maakt van je huis een thuis. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

west
east

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem contact op met Hartman.