chevronGroup 17 closecornereastPath Artboard full half heart-bg-bottomheart-bg-leftheart-bg-rightheart-bottomFill 1 Fill 7 Fill 4 hearthero-heart-leftimage_text Afbeelding + tekst image Afbeelding Group 6 meatballsGroup 13 menu-backgroundminusnotification-closeplusShape search-glass souththird westShape
Menu

Schiava Groningen

Trots zijn we op het eindresultaat van het nieuwe pand van Schiava in Groningen, een Italiaanse horeca-groothandel. Benieuwd naar het eindresultaat? Lees dan snel verder! Energie
Renewable

Wat hebben we betekend?

Hartman Installatie heeft vanaf de beginfase mee mogen denken bij de realisatie en het ontwerp van het nieuwe pand. Mede door onze adviserende rol passen we nu de modernste en duurzaamste technieken toe voor een oppervlakte van 5000m2. Het bedrijfspand bestaat uit een kantoor en een warehouse. Het kantoor hebben we volledig mogen voorzien van verwarming en koelsystemen. De klimaatklasse van het kantoor is comfortklasse A, dit betekent dat het gehele kantoor is voorzien van optimale ventilatie, verwarming en koeling.

In het warehouse worden alle producten opgeslagen. Om de producten te voorzien van de juiste temperatuur hebben we diverse zones aangebracht en overal vloerverwarming aangebracht. De producten worden opgeslagen in vriescellen van -22 °C tot koelcellen van 3 °C. Voor de koelinstallaties hebben we de nieuwste producten van Geberit geïnstalleerd in de grootste diameters. De afvoer van het hemelwater is uitgevoerd met een pluvia systeem van Geberit. Het volledige pand is geautomatiseerd met regeltechniek en kan op afstand worden beheerd. Verder voorzien wij het gehele pand van de allernieuwste luchtbehandelingssystemen.

Langdurige samenwerking

Schiava Groningen is aangesloten bij de Brouwer Group. Vanuit de Brouwer Groep, waar Asia Express Food ook onderdeel vanuit maakt, werken we al langer samen. Het was voor hen een logische stap om ons ook bij dit nieuwe traject volledig te betrekken. Nu het pand in gebruik is verzorgen wij met ons periodieke onderhoud dat Schiava verzekerd blijft van een optimaal comfortabel werkklimaat. We zijn gespecialiseerd in de installatie en onderhoud van groothandels. Met onze kennis geven we onze klant deskundig en eerlijk advies.

Vanuit Hartman Installatie hebben we echt meegedacht alsof het ons eigen pand is.

Hartman installatie

Altijd goed en gedegen advies

Hartman Installatie loopt voorop met duurzame, efficiënte klimaattechnieken en luchtbehandeling voor kantoren en bedrijfspanden. Hartman adviseert, installeert en onderhoudt. We hebben kennis en expertise van de nieuwste technieken en zorgen voor een comfortabel werkklimaat. Zo helpen wij je om een belangrijke bijdrage te leveren aan de energietransitie.

west
east

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem contact op met Hartman.