chevronGroup 17 closecornereastPath Artboard full half heart-bg-bottomheart-bg-leftheart-bg-rightheart-bottomFill 1 Fill 7 Fill 4 hearthero-heart-leftimage_text Afbeelding + tekst image Afbeelding Group 6 meatballsGroup 13 menu-backgroundminusnotification-closeplusShape search-glass souththird westShape
Menu

Verduurzaming zwembaden

Zwembaden zijn niet alleen plekken om te ontspannen en plezier te hebben, maar ze bieden ook geweldige kansen om duurzamer te worden. Zwembaden zijn grootverbruikers van elektriciteit, aardgas en drinkwater. Met verschillende initiatieven wordt geprobeerd het gebruik van energie te verminderen. Bij Hartman helpen we graag bij het verminderen van de ecologische voetafdruk en het besparen van energiekosten.

Energiezuinige verwarmingssystemen

Een van de grootste energieverbruikers in een zwembad is het verwarmingssysteem. Overstappen naar energiezuinige verwarmingsoplossingen, zoals warmtepompen of zonneverwarmingssystemen, kan zorgen voor aanzienlijke kostenbesparingen. De systemen halen warmte uit hernieuwbare bronnen, waardoor de energiekosten worden verlaagd.

Overstappen naar energiezuinige verwarmingsoplossingen, zoals warmtepompen of zonneverwarmingssystemen, kan zorgen voor aanzienlijke kostenbesparingen

Investeren in een energiezuinig zwembad

Het verduurzamen van een zwembad is niet alleen een investering in een groenere toekomst, maar ook op de lange termijn van de kosten van jouw bedrijfsvoering. Door bewuste keuzes te maken en energie-efficiënte technologieën te omarmen, kun je als bedrijf genieten van een duurzaam zwembad en bijdragen aan een milieuvriendelijke toekomst.

Ook starten steeds meer gemeenten projecten die gericht zijn op het verduurzamen van zwembaden. Hierbij kiezen ze vaak voor duurzame nieuwbouw in plaats van renovatie van een oud zwembad. Bij Hartman Installatie zijn we gespecialiseerd in de verduurzaming van een zwembad en helpen we je graag!

Energiebesparende oplossingen

Efficiënte filtratie en waterbehandeling

Installeer energiezuinige waterpompen en filters met variabele snelheden om energie te besparen. Deze systemen passen hun snelheid aan op basis van de behoefte, waardoor ze minder energie verbruiken.

LED-verlichting

vervang traditionele zwembadverlichting door energiezuinige LED-verlichting. LED-lampen verbruiken aanzienlijk minder energie, hebben een langere levensduur en bieden de mogelijkheid om de sfeer aan te passen met verschillende kleur- en intensiteit instellingen. Meer weten over LED-verlichting? Neem contact op.

Zonnepanelen

door zonnepanelen te installeren op het dak van jouw zwembad wek je elektriciteit op voor de verlichting, pompen en verwarming. Zonne-energie is een hernieuwbare en kostenefficiënte bron van elektriciteit. Wil je meer weten over zonnepanelen? Neem contact op.

Werken bij Hartman

Benieuwd hoe wij jou verder kunnen helpen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden op het gebied van energiebesparing voor zwembaden? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het verbeteren van de energie-efficiëntie van jouw zwembad. Samen kunnen we een duurzame en kostenbesparende oplossing creëren.

Samen naar een groene toekomst!

Hartman Installatie dé installatie-partner als het gaat om het verduurzamen van zowel bestaande utiliteitsbouw als nieuwbouwprojecten. Met een team van toegewijde professionals beschikken wij over de benodigde expertise, ervaring en capaciteit om projecten succesvol te realiseren!

Of het nu gaat om het realiseren van gasloze systemen, het implementeren van all-electric oplossingen of het bevorderen van duurzaamheid in het algemeen. Hartman Installatie staat garant voor hoogwaardige dienstverlening. Wij begrijpen de noodzaak van het verminderen van fossiele brandstoffen en het verminderen van de ecologische voetafdruk. Daarom bieden wij jouw bedrijf, instelling of gemeente op maat gemaakt oplossingen. Om niet alleen bij te dragen aan een duurzamere toekomst, maar ook aanzienlijk te besparen op energiekosten. Kies voor Hartman Installatie en maak samen met ons de stap naar een groenere en efficiëntere toekomst!