chevronGroup 17 closecornereastPath Artboard full half heart-bg-bottomheart-bg-leftheart-bg-rightheart-bottomFill 1 Fill 7 Fill 4 hearthero-heart-leftimage_text Afbeelding + tekst image Afbeelding Group 6 meatballsGroup 13 menu-backgroundminusnotification-closeplusShape search-glass souththird westShape
Menu

Energiezuinige verlichting

Het gebruik van energiezuinige verlichting in jouw bedrijfsgebouw brengt veel voordelen met zich mee. Je bespaart niet alleen kosten, maar verlengt ook de levensduur van de verlichtingssystemen. Ook draagt energiezuinige verlichting bij aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal. Hartman Installatie laat jou niet in het donker staan en helpt je graag bij het installeren van energiezuinige verlichting.

Jouw partner in energiezuinige verlichting

Hartman staat klaar om jouw betrouwbare partner te zijn bij de transitie naar energiezuinige verlichting voor jouw bedrijf. We begrijpen de waarde van energie-efficiëntie en duurzaamheid. We helpen jouw bedrijf graag bij het nemen van de juiste stappen op het gebied van energiezuinige verlichting. Met onze expertise en ervaring kunnen we niet alleen helpen bij het identificeren van de meest geschikte energiezuinige verlichtingsoplossingen voor jouw gebouw, maar ook bij het leveren, installeren en onderhouden van deze systemen.

Je bespaart niet alleen kosten, maar verlengt ook de levensduur van de verlichtingssystemen.

Werken bij Hartman

Investeren in energiezuinige verlichting

Investeren in energiezuinige verlichting
Omdat het overstappen naar energiezuinige verlichting nog best een grote investering is, zijn er in sommige regio’s subsidies en financiële incentives beschikbaar gesteld. Dit is om de overstap naar energiezuinige verlichting te stimuleren. Door de subsidie worden de initiële investeringskosten verlaagd en wordt de terugverdientijd aanzienlijk verkort.

Bij Hartman denken we altijd met je mee. We komen met een persoonlijk advies passend bij jouw wensen. Daarnaast zijn we altijd op de hoogte van de financiële voordelen die voor jou aantrekkelijk zijn

Efficiënt en duurzaam verlichten

LED-verlichting

LED-lampen zijn de sterren van energiezuinige verlichting. Ze verbruiken aanzienlijk minder energie dan traditionele lampen, terwijl het dezelfde kwaliteit en helderheid biedt.

Slimme verlichtingssystemen

Met geavanceerde lichtregeling systemen kun je de verlichting aanpassen aan de behoeften van je bedrijf, waardoor je energieverspilling kunt minimaliseren.

Bewegingssensoren en tijdschakelaars

Door bewegingssensoren en tijdschakelaars te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat verlichting alleen ingeschakeld is, wanneer dat nodig is.

Natuurlijk licht maximaliseren

Het benutten van natuurlijk licht door middel van grote ramen en lichtkoepels kan de noodzaak van kunstmatige verlichting verminderen.

Benieuwd hoe wij jou verder kunnen helpen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden op het gebied van energiezuinige verlichting? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het verbeteren van jouw verlichting. Samen kunnen we een duurzame en kostenbesparende oplossing creëren.