chevronGroup 17 closecornereastPath Artboard full half heart-bg-bottomheart-bg-leftheart-bg-rightheart-bottomFill 1 Fill 7 Fill 4 hearthero-heart-leftimage_text Afbeelding + tekst image Afbeelding Group 6 meatballsGroup 13 menu-backgroundminusnotification-closeplusShape search-glass souththird westShape
Menu

Energiezuinig verwarmen

Als bedrijf kun je niet alleen bijdragen aan een schonere planeet, maar ook kosten besparen door energiezuinig te verwarmen. Hartman Installatie staat voor kwaliteit en energiebesparing. Wij laten jou niet in de kou staan.

Duurzame warmte

Duurzame verwarming is verwarming zonder uitstoot van CO2: warmte uit duurzame stroom, biogas, warmte van zonneboilers en warmte uit diepere aardlagen. De vertrouwde cv-ketel op gas zal stap voor stap vervangen worden.

Overstappen naar energiezuinige verwarmingsoplossingen, zoals warmtepompen of zonneverwarmingssystemen, kan zorgen voor aanzienlijke kostenbesparingen

Hartman installeert

Efficiënt en duurzaam verwarmen

De huidige gasprijzen zorgen ervoor dat we gaan kijken naar alternatieven voor het verwarmen van je bedrijfshal. Ben je benieuwd of je bedrijfshal verwarmen zonder gas tot de mogelijkheden behoort? Een duurzame oplossing is elektrische luchtverwarming voor jouw bedrijfsruimte.

Elektrische luchtverwarming

Met elektrische luchtverwarming zorg je dat de complete bedrijfshal wordt voorzien van een aangename temperatuur. Verwarmen met elektriciteit kan goed in combinatie met zonnepanelen. Dat maakt het bedrijfspand duurzamer en heeft ook een gunstig effect op de energierekening. Bij Hartman zorgen we graag voor een optimaal klimaat in jouw bedrijfspand, met een goede luchtvochtigheid en een aangename temperatuur.

Opties voor energiezuinig verwarmen

Comfortabele warmte in bedrijfspanden begint met efficiënte verwarming. Als het gaat om duurzaam verwarmen, zijn er diverse opties beschikbaar om zakelijke ruimtes energiezuinig te verwarmen met behulp van hernieuwbare energiebronnen.

Elk van deze systemen heeft zijn eigen voor- en nadelen, en de keuze hangt af van verschillende factoren, zoals de specifieke behoeften van het bedrijfspand, de geografische locatie, het beschikbare budget en de gewenste duurzaamheidsdoelstellingen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfspand? Bij Hartman Installatie kunnen wij kou gedetailleerd advies geven om de meest geschikte optie voor een specifiek pand, wensen en budget te bepalen.

Warmtepomp

Een warmtepomp werkt door warmte te onttrekken uit een externe bron, zoals de lucht, de grond of het water, en deze te verhogen tot een hogere temperatuur om een gebouw te verwarmen.

Geothermische Systemen

Deze systemen gebruiken de constante temperatuur van de aarde om gebouwen te verwarmen in de winter en te koelen in de zomer. Ze vereisen de installatie van een geothermisch warmtewisselaars systeem onder de grond.

Infraroodpanelen

Dit zijn panelen die infraroodstraling uitzenden om objecten en personen in een ruimte direct te verwarmen. Ze zijn energiezuinig en kunnen worden gevoed met stroom afkomstig van hernieuwbare bronnen zoals zonnepanelen.

Wartmeterugwinningssystemen

Deze systemen hergebruiken de warmte die normaal gesproken verloren gaat in industriële processen of ventilatiesystemen om ruimtes te verwarmen.

Biomassaketels

Biomassaketels verbranden organische materialen, zoals houtpellets, houtsnippers of agrarische afvalproducten, om warmte te genereren. Ze zijn een hernieuwbare bron, vooral wanneer de gebruikte biomassa afkomstig is van duurzame bronnen.

Zonnepanelen in combinatie met elektrische verwarming

Hoewel elektrische verwarming op zichzelf niet altijd als de meest efficiënte wordt beschouwd, kan het combineren met zonnepanelen die hernieuwbare energie leveren, een duurzame optie zijn.

Jouw partner in verwarmingssystemen

Hartman is jouw complete partner voor de installatie van jouw gebouw. Wij voorzien in advies, installatie en onderhoud van jouw verwarmingssysteem. Zodra we de perfecte oplossing hebben gevonden voor jouw behoeften, beginnen we met de installatie. Met onze expertise in de nieuwste technologieën zorgt Hartman voor een professionele en deskundige installatie, met oog voor elk detail.

Werken bij Hartman

Benieuwd hoe wij jou verder kunnen helpen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden op het gebied van energiezuinig verwarmen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het verbeteren van energiezuinig verwarmen. Bij Hartman luisteren we aandachtig naar jouw wensen en nemen we de tijd. Samen kunnen we een duurzame en kostenbesparende oplossing creëren.

Samen naar een groene toekomst!

Hartman Installatie dé installatie-partner als het gaat om het verduurzamen van zowel bestaande utiliteitsbouw als nieuwbouwprojecten. Met een team van toegewijde professionals beschikken wij over de benodigde expertise, ervaring en capaciteit om projecten succesvol te realiseren!

Of het nu gaat om het realiseren van gasloze systemen, het implementeren van all-electric oplossingen of het bevorderen van duurzaamheid in het algemeen. Hartman Installatie staat garant voor hoogwaardige dienstverlening. Wij begrijpen de noodzaak van het verminderen van fossiele brandstoffen en het verminderen van de ecologische voetafdruk. Daarom bieden wij jouw bedrijf, instelling of gemeente op maat gemaakt oplossingen. Om niet alleen bij te dragen aan een duurzamere toekomst, maar ook aanzienlijk te besparen op energiekosten. Kies voor Hartman Installatie en maak samen met ons de stap naar een groenere en efficiëntere toekomst!